Απολέπιση στο πρόσωπο και τι ξεχνάς να κάνεις.

Η απολέπιση στο πρόσωπο είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για να έχεις μια λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα. Αυτό το ξέρεις πολύ καλά είμαι σίγουρη. Με την απολέπιση, βλέπεις ότι το πρόσωπό σου απαλλάσσεται από τα νεκρά κύτταρα, τα οποία το κάνουν να φαίνεται πιο θαμπό, αλλά και κάτι πιό σημαντικό είναι ότι τα συστατικά των προϊόντων ενυδάτωσής θα εισχωρήσουν καλύτερα στο δέρμα.


Κάνεις απολέπιση στο σώμα, στο πρόσωπο, μετά από αυτό προσθέτεις στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σου scrub στα χέρια, στα χείλη, πολλές φορές ακόμη και στο τριχωτό της κεφαλής σου, όμως υπάρχει ακόμη ένα σημείο που σίγουρα δεν υπολογίζεις ότι ίσως να χρειάζεται κι εκεί. Δεν είναι άλλο από τα φρύδια! Ναι, καλά άκουσες τα φρύδια, γιατί χρειάζονται και εκείνα την έξτρα φροντίδα τους.

Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο και υπερβολικό, ωστόσο η απολέπιση των φρυδιών είναι πολύ βοηθητική. Με απαλές κυκλικές κινήσεις κάνε απολέπιση στο σημείο εκεί και θα δεις ότι καθαρίζει την περιοχή και έτσι θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλύτερα τα προϊόντα σου, αφού τα συστατικά τους θα απορροφηθούν καλύτερα από τους ανοιχτούς πόρους. Έτσι θα βοηθήσεις στον πιο υγιή τρόπο ανάπτυξής τους.

It’s brow scrub time! Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!