4 τάσεις που θα σε κάνουν ξεχωρίσεις αυτό το ΣΚ

Υπάρχουν πολλές τάσεις που θα έχετε αντιληφθεί πως κυριαρχούν αυτή την σεζόν.

Το κοτλέ, οι γήινες αποχρώσεις, τα shimmery υφάσματα και άλλα πολλά. Κάποιες όμως τάσεις προστέθηκαν στα βασικά κομμάτια μας για να μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να ολοκληρώνουμε κάθε εμφάνιση μας. Εμείς σας προτείνουμε τάσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Παπούτσια με κρύσταλλα

Ολοκληρώστε το σύνολο σας με χρυσά παπούτσια

Ποντάρετε σε ένα satin φόρεμα

Επιλέξτε lurex ύφασμα

Όλοι σχεδιαστές παγκοσμίως αλλά και τα glam editorial που βλέπετε στα αγαπημένα σας περιοδικά έχουν ένα κοινό παρονομαστή και αυτά είναι τα κρύσταλλα. Eπιλέξτε αξεσουάρ , παπούτσια ή τσάντα με κρύσταλλα και ιδιαίτερες πέτρες. Αν δεν βγάλετε το party girl από μέσα σας το Σαββατοκύριακο, πότε θα το βγάλετε;Δώστε έμφαση σε ένα αγαπημένο, διαχρονικό αλλά και πολύ chic ύφασμα, ο λόγος για το satin. Eπιλέξτε ένα φόρεμα και μπορείτε να το συνδυάσετε ακόμη και με ένα oversized πλεκτό. Μπορείτε να φορέσετε ένα satin top με το αγαπημένο σας jeans.

Όσο αφορά τα παπούτσια go gold! Δοκιμάστε χρυσά παπούτσια και αναβαθμίστε ακόμη και το πιο απλό μας σύνολο. Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.Ακόμη ένα ιδιαίτερο ύφασμα που έχει την τιμητική του για αυτή την σεζόν και θα προσθέσει πολλούς πόντους σε κάθε σας εμφάνιση , είναι το lurex. Ποντάρετε σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο ύφασμα και σίγουρα θα ξεχωρίσετε για την στιλιστική σας επιλογή.