Ανοίγοντας τις πύλες μιας ευτυχισμένης χρονιάς

Αυτές τις γιορτές βρείτε χρόνο για να κάνετε ότι κάνει την ψυχή σας ευτuχισμένη, κάντε πράγματα για εσάς… προσφέρετε στον πολυαγαπημένο εαυτό σας πολλές δόσεις πολυτέλειας.

Της Νατάσας Καπιτζιή

Σύμβουλος Αυτοβελτιώσης και Προσωπικής Ενδυνάμωσης

Παραχαϊδέψτε τον, φροντίστε τον, διασκεδάστε τον, προετοιμάστε τον να υποδεχθεί την νέα χρονιά απαλλαγμένοι από οποιοδήποτε αρνητικά συναισθήματα. Δημιουργήστε όλες τις συνθήκες ηρεμίας ούτως ώστε να μπορέσετε να θέσετε καθαρά και δυναμικά τους στόχους σας για την νέα χρονιά.

Γράψτε τους σε ένα κομμάτι χαρτί, και καθορίστε δίπλα από τον κάθε στόχο το λόγο που επιθυμείτε να τον πετύχετε, σχεδιάστε το πλάνο δράσης σας και ζήστε νοερά σήμερα αυτό το λεπτό την μαγική στιγμή της κατάκτησης του στόχου σας, βιώνοντας ταυτόχρονα και τα συναισθήματα που σας γεμίζει η κατάκτηση αυτή.

Ετοιμάστε τον πίνακα των ονείρων σας, βρείτε φωτογραφίες από περιοδικά, από τον ιστοχώρο και δημιούργηστε την ιδανική σας ζωή σε ένα τεράστιο κανβά ,βάλτε όλα όσα είστε ετοίμοι να πετύχετε .

Αφεθείτε και χτίστε το δικό σας 2019 βλέποντας ήδη από τώρα του στόχους που έχετε θέσει να υλοποιούνται με 100% επιτυχία.

Το κλειδί της προσωπικής σας ευτυχίας βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας, πάρτε το αγαπημένοι μου και ανοίξτε την πύλη της νέας χρονιάς αντικρίζοντας μια ευτυχισμένη ζωή γεμάτη αφθονία και αγάπη.

Ευχή μου το 2019 να ταξιδέψετε στους δρόμους που έχεις ονειρευτεί. Είμαι σίγουρη ότι μπορείτε και το αξίζετε, πιστεύω σε εσάς, πάρτε απλά το κλειδί και ανοίξτε την πύλη μιας ευτυχισμένης χρονιάς.

Αυτή είναι η χρονιά σας!!!