Απόκτησε αυτό το κομμάτι για τις κρύες μέρες που έρχονται

Ακούμε πολλά για το πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες μέρες. Η αλήθεια είναι πως θέλουμε να νιώσουμε λίγο περισσότερο το φθινόπωρο και να νιώσουμε την θερμοκρασία να πέφτει. Αν μη τι άλλο το φθινοπωρινά και χειμερινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι εκεί και εμείς ανυπομονούμε για να τα φορέσουμε.

Δεν θα αδικήσουμε τους σχεδιαστές που τα τελευταία χρόνια έχουν επικεντρωθεί στο empowerment και στον δυναμισμό που πρέπει να εκπέμπει η κάθε γυναίκα και τα κομμάτια τους εκπέμπουν αυτό ακριβώς.

Φαίνεται πως η ένταση που εκπέμψαν τα puffy σακάκια την προηγούμενη σεζόν τώρα θα τα αντικαταστήσουν οι μεγάλες κάπες. Ο οίκος Givenchy μας έδειξε μπεζ κάπες με πολυτελή ύφασμα, ενώ ο οίκος Erdem επένδυσε σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά δείχνοντας μας κάπες με λουλούδια. Μαύρες ροκ κάπες μας έδειξε ο οίκος Saint Laurent ενώ ο οίκος Nina Ricci επένδυσε στο royal blue. Τις κλασσικές ρίγες του μας έδειξε ο οίκος MIssoni με κρόσσια αποδεικνύοντας μας η συγκεκριμένη τάση θα μας κρατήσεις cozy και stylish.

Saint Laurent

Dolce Gabbana

Marni

Alberta Feretti

Alberta Ferretti

Jacquemus

mustonline.gr