Επέτειος για την Γιώτα Κουφαλίδου και Στέλιο Έλληνα – Το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας (Pics)

Την επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα η Κύπρια παρουσιάστρια, Γιώτα Κουφαλίδου και ο επιχειρηματίας, Στέλιος Έλληνας.

Ο παραμυθένιος γάμος της Γιώτας Κουφαλίδου και Στέλιου Έλληνα την 1η Ιουνίου 2013 ήταν ονειρικός. Η απαστράπτουσα νύφη που τράβηξε τα βλέμματα, σε συνδυασμό με τη θέα στη θάλασσα, έκανε τους καλεσμένους να τον περιγράψουν ως ένα από τους ωραιότερους γάμους της χρονιάς.

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, η γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια με ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα γιορτάζει την επέτειος τους, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες από τον γάμο τους.

«1 Ιουνίου 2013. Αγάπη μου ευτυχισμένη επέτειο! Εύχομαι να γεράσουμε μαζί και να ζήσουμε άλλες τόσες αληθινές και όμορφες στιγμές. Και να χαιρόμαστε τον λεβέντη μας τον Βασίλη μας Σας αγαπώ πολύ και τους δυο!», έγραψε η Γιώτα Κουφαλίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δείχνοντας την αγάπη της στους δύο άντρες της ζωής της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Εμείς με τη σειρά μας να τους ευχηθούμε να είναι πάντα τόσο χαρούμενοι, με υγεία και αγάπη και να χαιρόνται το μικρό λεβέντη τους.