Έτσι αποχαιρετά την Meghan Markle το ”Suits” (Video)

Η Meghan Markle φεύγει από την τηλεοπτική σειρά ”Suits”, όπως και ο τηλεοπτικός σύντροφος της, Patrick J. Adams.

 

Όλοι γνωρίζουμε τον λόγο που αποχωρεί η Markle. H ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από το ”Suits” ετοιμάζει γάμο με τον Πρίγκιπα Harry, οπότε δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά. Ο Adams δε, έχει δηλώσει πως ο ρόλος του Mike έχει ολοκληρωθεί και θα καταντούσε βαρετός αν συνέχιζε.

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του δεύτερου μέρους της έβδομης σεζόν, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο USA άρχισε να προωθεί την αποχώρηση της Rachel και του Mike (δηλαδή της Markle και του Adams) με διάφορα teasers που παίζουν στα social media, και όχι μόνο. Το πρώτο, με τίτλο ”Time to Say Goodbye” είναι ένα μοντάζ με διάφορες σκηνές του αγαπημένου ζευγαριού ενώ στο Instagram ανέβηκαν διάφορα σποτ με ”Best of” διάφορων χαρακτήρων της σειράς.

Παρόλο που δεν ξέρουμε ακριβώς πώς θα αποχωρήσει το ζευγάρι, ο δημιουργός της σειράς Aaron Korsh υποσχέθηκε πως θα έχουν ”happy ending”.

Στις 29 Μαρτίου, λοιπόν, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της 7ης σεζόν και για την αποχώρηση της Markle και του Adams.

mustonline.gr