Γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν τόσο στραβωμένη στον βασιλικό γάμο;

Με το που εμφανίστηκε πλάι στον χαμογελαστό και κομψότατο David, οι περισσότεροι δεν επικεντρώθηκαν στην στιλιστική της επιλογή αλλά στο ανύπαρκτο χαμόγελό της. Και δικαιολογημένα αφού η Victoria Beckham δεν έσκασε ούτε ένα χαμόγελο στους φωτογράφους του βασιλικού γάμου, προκαλώντας μάλιστα με την συμπεριφορά της πολλά τρολ στο Twitter, ενώ πολλοί ήταν οι χρήστες που σχολίασαν πως έμοιαζε περισσότερο σαν να πηγαίνει σε κηδεία, παρά σε γαμήλια τελετή.

Ωστόσο, η ίδια έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σε μια για τα δικά της δεδομένα αποκαλυπτική συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα Evening Standard, όπου υποστηρίζει ότι χαμογελούσε από μέσα της. Συγκεκριμένα η Victoria ανέφερε, ότι πέρασε πολύ καλύτερα στο γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle συγκριτικά με εκείνον του πρίγκιπα William με την Kate Middleton τo 2011.

«Ήταν ένας πανέμορφος, απίστευτος γάμος. Ήταν η καλύτερη ημέρα. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και όλοι οι καλεσμένοι ήταν τόσο χαρούμενοι για εκείνους. Ειλικρινά, ήταν τόσο ανακουφιστικό για εμένα που σε αυτόν το γάμο δεν ήμουν επτά μηνών έγκυος, οπότε είχα τη χαρά και την ελευθερία να φορέσω ότι θέλω», τόνισε η Victoria, καθώς το 2011 ήταν επτά μηνών έγκυος στην κόρη της Harper.

Όσο για την εμφάνιση της Meghan Μarkle, η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls ανέφερε πως ήταν πανέμορφη και ό,τι το νυφικό που επέλεξε για το γάμο, της ταίριαζε απόλυτα, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως και ο Harry έδειχνε υπέροχος. Συγκεκριμένα, ανέφερε για τη νύφη: «Είναι μια αυθεντική υπέροχη γυναίκα που αγαπάει πραγματικά το Harry».

Πάντως, αυτό που παρατηρήσαμε εμείς, είναι ότι και στους δύο βασιλικούς γάμους, η βρετανίδα ιέρεια του στυλ επέλεξε να φορέσει μίντι φόρεμα στις αποχρώσεις του σκούρου μπλε, γιατί μάλλον είναι το αγαπημένο της χρώμα.

mustonline.gr