Ο μικρός πρίγκιπας Louis ποζάρει με τον παππού του και είναι super cute

Όπως σίγουρα γνωρίζεις ο Πρίγκιπας Κάρολος στις 14 Νοεμβρίου έκλεισε τα 70 του έτη. Από εκείνη την ημέρα και έπειτα, διαρκώς έρχονται στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από την οικογενειακή φωτογράφηση που έγινε για τα γενέθλια του και δεν σου κρύβουμε τον ενθουσιασμό μας.

Στην εν λόγω φωτογράφιση ωστόσο, αυτός που κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα είναι ο μικρός Πρίγκιπας Louis και το νάζι που τον διακατέχει.

Και μπορεί τα πρώτα πορτραίτα της βασιλικής οικογένειας να μας είχαν προϊδεάσει για όσα θα βλέπαμε, αλλά δεν περιμέναμε να δούμε τον διάδοχο του βασιλικού θρόνου να ποζάρει αυθόρμητα με τον μικρότερο εγγονό του.

Αναλυτικότερα, στις δύο νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν και οι οποίες τραβήχτηκαν από τον βασιλικό φωτογράφο Chris Jackson, βλέπουμε τον Κάρολο να έχει στην αγκαλιά του τον μικρό Πρίγκιπα και να χαμογελάνε και οι δύο, ενώ στην άλλη ο μικρός Louis έχει πιάσει με τα χέρια του το πρόσωπο του παππού του. Βλέποντας πάντως τις εν λόγω εικόνες παραδεχόμαστε ότι ο μικρός πρίγκιπας είναι super cute και γλύκας!

Δείτε τις φωτογραφίες: