Παντρεύεστε χειμώνα; Το μαύρο χρώμα θα κάνει την fashion ανατροπή…

Μπορεί η νύφη που θα επιλέξει ένα μαύρο νυφικό να χαρακτηριστεί το λιγότερο τολμηρή, όμως η κίνηση αυτή δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια ηχηρή δήλωση μόδας. Σε μια ρομαντική τελετή που στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω της, ποιος δεν αγαπά λίγο μυστήριο;

Το μαύρο νυφικό είναι, φυσικά, ασυνήθιστο, αλλά είναι και απίστευτα απελευθερωτικό! Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, μια σειρά επιλογών για να “απομυθοποιήσετε” ό,τι έχετε στο μυαλό σας για τα μαύρα νυφικά και να εξερευνήσετε όλες τις δυνατότητες αυτού του υπερβατικού φορέματος:

  • Επιλέξτε ένα ρομαντικό, ανάλαφρο φόρεμα με βάση τη δαντέλα, που πέφτει χυτά στο σώμα, για να περιορίσετε την επιβλητικότητα του μαύρου.
  • Μπορείτε να πάτε σε παραδοσιακό σχέδιο με πληθωρική φούστα ή γοργονέ τελείωμα, που θα απογειώσει τον παράγοντα θηλυκότητα στο νυφικό σας.
  • Διαλέξτε ένα απλό και σοφιστικέ φόρεμα από μετάξι ή σατέν που να αγκαλιάζει κομψά τις καμπύλες σας και δώστε έμφαση σε όμορφα δεσίματα με ή χωρίς φιόγκο.
  • Ακολουθήστε τις τάσεις τις μόδας επιλέγοντας ένα ξεχωριστό νυφικό με ακάλυπτο τον έναν ώμο, με πλούσια βολάν αλλά και ανατρεπτικό τούλι με βάση τη διαφάνεια.
  • Δώστε έμφαση στην πλάτη! Ένα μαύρο νυφικό είναι από μόνο του ένα δυνατό statement, οπότε μπορείτε να προτιμήσετε μια απλή μάξι τουαλέτα που να διαφοροποιείται έντονα στην πλάτη με βαθύ άνοιγμα, δαντέλα, ή δέσιμο.
  • Αν δεν ικανοποιείστε με τα κλασσικά σχέδια και το μάξι μήκος, μπορείτε να επιλέξετε ένα μίνι νυφικό με διαφοροποίηση στους όγκους, στις πολυτελείς λεπτομέρειες και στα απλικέ στοιχεία, έτσι ώστε να μην μοιάζει με ένα απλό φόρεμα.
  • Παντρεύεστε στο δημαρχείο ή κάνετε μια μικρή τελετή με φίλους; Το μαύρο κοστούμι ήταν, είναι και θα είναι μια εκπληκτική επιλογή για όλες τις επίσημες περιστάσεις μιας αυθεντικής κυρίας της μόδας…

mustonline.gr