Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Το μέσο μεταφοράς για το πριγκιπικό γάμο

Ο γάμος της χρονιάς του πρίγκιπα Harry και της αγαπημένης του Meghan όλο και πλησιάζει, αφού θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαίου, και θα είναι ένα τεράστιο γεγονός.

 

Το ζεύγος έχει αποφασίσει με ποια άμαξα θα διασχίσουν το Windsor, δηλώνοντας ότι η ανυπομονησία τους είναι τεράστια για την τελετή του γάμου. Ο πρίγκιπας Harry και η αγαπημένη του θα επιβιβαστούν σε μια άμαξα Ascot Landau για να διασχίσουν την πόλη μετά τον γάμο τους που θα γίνει στο Windsor.

Σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι ανέφερε: «Ο πρίγκιπας Harry και η κα Markle ανυπομονούν για αυτή τη σύντομη διαδρομή, η οποία ελπίζουν ότι θα τους επιτρέψει να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για όσους θα έχουν συγκεντρωθεί στο Windsor προκειμένου να εορτάσουν αυτή την ιδιαίτερη ημέρα».

Σύμφωνα με το Παλάτι του Kensington, την άμαξα θα σύρουν άλογα Windsor Grey. Στη συλλογή των Βασιλικών Στάβλων υπάρχουν πάνω από 100 άμαξες, με πέντε Ascot Landaus. Ο Harry χρησιμοποίησε μία από αυτές τις άμαξες, για το γάμο του αδελφού του William με την Kate Middleton το 2011, όπου ήταν και ο κουμπάρος.

mustonline.gr