Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Αποπροσανατολισμό προκαλεί η νέα Σελήνη. Τι θα πρέπει να προσέξουμε, καθώς εύκολα μπορεί να επηρεαστούμε και να πέσουμε σε παγίδες.

Η Παρασκευή μας βρίσκει σε μια χαλαρή έως υποτονική κατάσταση και πραγματικά θα χρειαστούμε μεγάλη προσπάθεια για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας και όλες τις υποθέσεις μας, όχι μόνο γιατί σωματικά θα νιώθουμε άτονοι, αλλά και το μυαλό μας θα είναι στα χαμένα.

Προτιμάμε να κλειστούμε στο δικό μας κόσμο, μακριά από βαβούρα και πολλά λόγια, να χαθούμε στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας παρά να συναναστραφούμε με άλλους.

Έχουμε ρομαντισμό, ευαισθησία, ο έρωτας είναι γλυκός και μαγευτικός, τόσο που μπορεί να μας υπνωτίσει και να μας κάνει ό,τι θέλει. Είμαστε εύπιστοι, εύκολα επηρεαζόμαστε και δύσκολα διακρίνουμε την πραγματικότητα.

Μπορεί να αποπροσανατολιστούμε τελείως, αλλά και να μπερδέψουμε, να μεταμορφωθούμε, να καλύψουμε τα ίχνη μας και να ρίξουμε στάχτη στα μάτια, να κινηθούμε χωρίς να δώσουμε στόχο.

Εμείς θα επιλέξουμε αν θα είμαστε τα θύματα ή οι θύτες τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά μας.

Κριός: Τόσο την Παρασκευή, όσο και περισσότερο το Σάββατο, με τη Νέα Σελήνη στον 12ο οίκο σας, θα έχετε έντονη συναισθηματική φόρτιση και θα νιώθετε πιο μπερδεμένοι από ποτέ.

Ταύρος: Την Παρασκευή, πιθανόν και το Σάββατο, με τη Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο σας, θα νιώθετε την ανάγκη να ανακατευτείτε με κόσμο, να καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ασχολίες αλλά και να έρθετε σε επαφή με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι: Και η Παρασκευή και το Σάββατο, με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σας, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας επαγγελματικά θέματα.

Καρκίνος: Αρκετές θα είναι οι υποθέσεις που θα προσπαθήσετε να διεκπεραιώσετε την Παρασκευή, όμως λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί απέναντί σας θα βρείτε απρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν ή απλά θα ανακαλυφθούν κι άλλα έγγραφα που θα έπρεπε να είχατε μαζί σας.

Λέων: Την Παρασκευή θα ασχοληθείτε με αρκετά οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα και πολύ περισσότερο από το Σάββατο, με τη Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σας, που σηματοδοτεί μια περίοδο στην οποία κάποιες στιγμές θα νιώσετε ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται.

Παρθένος: Την Παρασκευή και περισσότερο το Σάββατο, με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σας, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στη σχέση και τις συνεργασίες σας.

Ζυγός: Με τη Νέα Σελήνη στον 6ο οίκο σας θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στα εργασιακά θέματα, αφού είτε θα προκύψουν διάφορα ζητήματα, είτε θα υποπέσουν στην αντίληψή σας κινήσεις κάποιων συναδέλφων σας που οφείλετε να αντιμετωπίσετε με ευελιξία και διπλωματικότητα.

Σκορπιός: Ένας καινούργιος κύκλος για τα προσωπικά και ιδιαίτερα τα ερωτικά σας θέματα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον 5ο οίκο σας και τα πρώτα δείγματα θα τα πάρετε από την Παρασκευή κιόλας.

Τοξότης: Με την Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σας, γίνεστε πιο ευάλωτοι και εύκολα θα επηρεάζεστε από τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός σας, όπου θα δώσετε περισσότερη σημασία στα προβλήματά τους, αλλά θα βοηθήσετε και στην επίλυσή τους.

Αιγόκερως: Με τη Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο σας, η καθημερινότητά σας θα γίνει λίγο πιο χαλαρή σε ρυθμούς, ενδεχομένως μάλιστα να εξοικονομήσετε λίγο ελεύθερο χρόνο, όχι για να κάνετε άλλες δουλειές, αλλά να κάνετε τις βόλτες σας, τις επαφές κι οτιδήποτε σας ευχαριστεί και σας βοηθά να καθαρίσετε το μυαλό σας.

Υδροχόος: Η Παρασκευή και το Σάββατο με τη Νέα Σελήνη σας καλούν να χαλαρώσετε, να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να ερευνήσετε περισσότερο πρόσωπα και καταστάσεις, κυρίως αν πρόκειται για οικονομικές ή… ερωτικές συναλλαγές.

Ιχθείς: Η Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο, με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας σπρώχνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να αφοσιωθείτε στον εαυτό σας και τις ανάγκες του.

ant1news